ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Глава Мінцифри закликав надсилати інформацію про ворожі РЕБ "Поле-21М"

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав надсилати інформацію про російські комплекси радіоелектронної боротьби “Поле-21М” у єВорог

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

За його словами, ворог використовує “Поле-21М”, який має до трьох антен, щоб глушити на фронті GPS-сигнал. Без цього сигналу українські військові не можуть ефективно запускати дрони та координувати роботу підрозділів. 

Скриншот з відео з телеграм-каналу Михайла Федорова

Федоров зазначив, що найчастіше росіяни встановлюють “Поле-21М” на вежах мобільного зв’язку, маскуючи їх під цивільні антени. Також їх встановлюють на будинках, автомобілях, елеваторах, водонапірних вежах або просто на землі. Їхнє знищення послабить ворожі війська та відкриє небо для українських БПЛА.

“Раніше прикордонники демілітаризували такий РЕБ на Сватівському напрямку. Хочете, щоб Сили оборони повторили? Пишіть про “Поле-21М” у єВорог @evorog_bot. Головне – не забувайте про правила безпеки. Робити фото або відео потрібно тільки з безпечної відстані. А після відправлення даних очистьте галерею та видаліть історію листування з чатботом”, – написав Михайло Федоров.

Раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України закликало українців повідомляти про розташування російських військ та техніки, складів та штабів у Криму, щоб наблизити звільнення півострова.

Liked the article?
Help us be even more cool!