ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Герман вважає розслідування про плагіат Януковича проплаченою аферою

07.09.2011, 07:02
Радник президента Ганна Герман вважає розслідування "Української правди" про плагіат Віктора Януковича проплаченою провокацією.

Про це вона написала у своєму блозі на Українській правді.

"Сергій Лещенко підтвердив, що провокація, спланована його грошодавцями проти глави держави, провалилася", - зазначила вона.

"…Великі гроші, затрачені на цю аферу, викинуті на вітер. Перевага провокації – у її повній безсоромності, точніше – відсутності будь-якої моралі у її організаторів. Її слабкість – у скороминучості", - додала Герман.

Вона також прокоментувала блог журналіста УП Сергія Лещенка, у якому він навів посилання на статті впливових світових ЗМІ, які теж написали про плагіат у книзі Януковича "Opportunity Ukraine".

"Посилання на те, що "качку" з "УП" передрукували закордонні ЗМІ, мене лише вкотре переконує у тому, що на цю спецоперацію кинуті серйозні сили. А як дехто уміє розповсюджувати дезінформацію і які кошти виділяє на це – відомо добре", - заявила Герман.

"Дозволю собі лише зауважити, що західні медіа передрукували б і спростування, якби отримали таку інформацію (західна преса стандартів журналістики таки дотримується). Сподіваюся, що вони це зроблять", - додала вона.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!