ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Герман відмовилась від судового позову до сайту Оrd-ua

18.04.2012, 01:41
Радник президента України Ганна Герман відмовилася від судового позову до сайту Оrd-ua, оскільки на сайті опубліковано спростування недостовірної інформації. Про це Герман повідомила УНІАН.

"Інтернет-ресурс опублікував спростування на свою інформацію, чим визнав, що розповсюдив завідомо неправдиву інформацію. Сам факт визнання редактором того, що сайт публікує завідомо неправдиву інформацію, є підтвердженням того, що матеріали цього сайту не мають нічого спільного з журналістикою і є звичайним інформаційним кілерством, що є найбільшим покаранням для журналіста, ніж визнання факту відвертого наклепу. Я вважаю, що після цього спростування судовий позов вже не потрібний", - сказала Герман.

Сьогодні Герман заявила про намір захищати у суді свою ділову репутацію у зв`язку з публікацією "Герман снова облажалась" на вищевказаному сайті, головним редактором якого є Станіслав Речинський.

"Сайт Оrd-ua розповсюджує завідомо неправдиву інформацію. Цими днями на цьому ресурсі було розповсюджено "Герман снова облажалась", яка порочить мою ділову репутацію, а викладені факти не мають абсолютно нічого спільного з дійсністю", - сказала Герман.

Напередодні сайт Оrd-ua опублікував інформацію під назвою "Герман снова облажалась", в якій йшлося про те, що президент України Віктор Янукович нібито висловив співчуття у зв`язку зі смертю директора Інституту міста Олександра Сергієнка. У відповідь на оприлюднення цього співчуття О.Сергієнко на одному з Інтернет-ресурсів написав, що чутки про його смерть "дещо перебільшені".

 
Liked the article?
Help us be even more cool!