ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Герман пожалілася, що її не включили до Міжвідомчої групи з аналізу дотримання свободи слова

22.07.2011, 15:33

Ганна Герман дуже шкодує, що її не включено до Міжвідомчої робочої групи з аналізу дотримання свободи слова, адже вона журналіст з великим досвідом. Про це радник президента України, керівник головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента заявила в ефірі 5-го каналу 20 липня. «Мені дуже шкода, що мене теж не взяли до тої комісії, бо я дещо розуміюся у журналістиці, я в журналістиці з 1982 року, дуже багато працювала на "Радіо Свобода", де вчать свободі преси. Думаю, що я там була б корисна», - заявила радник президента.


Також пані Герман закликала журналістів брати активну участь у роботі Міжвідомчої робочої групи і не відмовлятись від участі в ній.

«Я би дуже хотіла, щоб журналісти з іменем, незалежні журналісти йшли туди працювати. Такі журналісти, які мають стержень, повинні входити до таких комісій і так робити погоду. Відмовлятися - це найлегше, що можна зробити. Якщо ви (журналісти - ред.) справді хочете впливати на процес - ви повинні йти в ці структури і працювати», - заявила Ганна Герман.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!