ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Герман намагалася приховати, де працює її син та кому належить її “Мерседес”

27.03.2012, 10:03
Радник Президента України Ганна Герман відмовилась надати інформацію щодо того, яку посаду зараз обіймає її син Микола Коровіцин та кому належить Мерседес G 500, на якому вона їздить.

Про це у своїй статті "Ганна Герман: останній ривок" написав журналіст “Української правди” Сергій Лещенко.

Як з'ясувало видання, автомобіль, на якому їздить Герман – це Мерседес G 500, вироблений у 2010 році. В інтернеті подібний джип того ж року випуску можна знайти за 208 тисяч доларів.

Власником авто Герман значиться Дмитро Сагач, 1983 року народження. В апараті Верховної Ради у відповідь на запит журналісту повідомили, що Сагач з 3 грудня 2007 року по 12 березня 2010 року був радником депутата Ганни Герман.

Також апарат Верховної Ради повідомив, що Микола Коровіцин, починаючи з 9 серпня 2011 року та донині, працює помічником-консультантом народного депутата від Партії регіонів Юрія Болдирєва. Саме цю посаду Коровіцин обіймав і до призначення заступником міністра надзвичайних ситуацій за часів Нестора Шуфрича, пише у статті журналіст.

Юрій Болдирєв відмовився коментувати інформацію про роботу Миколи Коровіцина його помічником.

“Цікаво, що і Ганна Герман намагалася приховати факт роботи свого сина з Болдирєвим. "Українська правда" надіслала їй листа з проханням прокоментувати, яку посаду зараз обіймає її Микола.

"Щодо надання інформації про сина Ганни Герман, то така інформація належить до "конфіденційної інформації про особи" і може надаватися лише за згодою особи", - сказано у відповіді, яку отримало видання з Адміністрації Президента.

"Вона також не повідомила, кому належить скандальний "Мерседес", який змусив її сина давати хабара журналісту. У адміністрації лише повідомили, що "інформація про майновий стан і майно" Герман буде викладена в її декларації "у терміни, визначені законом", - написав журналіст.

Зрештою, ми так і не отримали відповідь від Герман про джерела коштів, які дозволяють її родині користуватися автомобілем ціною близько 200 тисяч доларів”, - написав у статті Сергій Лещенко.

Нагадаємо, 17 березня Микола Коровіцин запропонував журналісту «Обкома» $500 за те, щоб у ЗМІ не з’явилося відео, як його мати Ганна Герман та він сідали у Mercedes «кубик» після з’їзду Партії регіонів.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!