ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Геращенко: Одна з провідних версій вбивства Шеремета – створення безладу в Україні

03.08.2016, 11:14

Одна з провідних версій вбивства журналіста Павла Шеремета – демонстрація для того, щоб внести якийсь безлад у державний устрій. Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат Антон Геращенко, повідомляє 112.ua.

"Вбивство Шеремета – показове вбивство у формі терористичного акту, небезпечного для життя інших осіб. На сьогодні вивчається багато версій. У тому числі одна із провідних версій – вбивство Павла Шеремета, демонстративне, для того, щоб внести якийсь безлад у державний устрій. Щоб зіткнути лобами суспільство з владою за прикладом, який був із вбивством Георгія Ґонґадзе, до якого були причетні високопосадовці, у тому числі й офіцери тодішньої міліції", заявив він.

За його словами, також вивчаються зв'язки Шеремета з Російською Федерацією.

"Він приїхав після багатьох років з Росії, він бував регулярно в РФ", додав нардеп.

Нагадаємо, у Києві 20 липня в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Поліція кваліфікувала вибух автомобіля як умисне вбивство. 

Слідство попередньо розглядає кілька основних версій причин убивства журналіста, зокрема  професійну діяльність, неприязні стосунки і «російський слід».

Для розслідування обставин вбивства силовики створили оперативну групу, до якої залучили представників ФБР США і європейських фахівців.

23 липня Павла Шеремета поховали в Мінську.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!