ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Генштаб застерігає від зйомки та запуску дронів під час військових навчань

14.04.2020, 10:42
Фото – z24.te.ua
Фото – z24.te.ua

Генеральний штаб Збройних сил України у зв'язку з проведенням на Заході України військових навчань попереджає про відповідальність за ведення фото- та відеознімання військової техніки, режимних військових об’єктів та запуск безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

"13 квітня на Заході України розпочалися планові тактичні навчання Десантно-штурмових військ. Збройні сили України нагадують про відповідальність за ведення фото- та відеозйомки військової техніки, режимних військових об’єктів ЗС України та спроб проникнення на їхню територію", – йдеться в повідомленні.

Також Генштаб повідомив, що всі помічені в районі проведення навчань над військовими частинами, об’єктами та полігонами безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які робили запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

Генштаб застерігає від провокаційних дій поруч із військовими частинами й колонами військової техніки та просить громадян повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії.

Liked the article?
Help us be even more cool!