ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гендиректором ТОНІСА став Олександр Бутко

08.09.2011, 05:03
Олександр  Бутко призначений генеральним директором телеканалу ТОНІС.

Цю інформацію джерел  "Телекритики" підтвердив сам пан Бутко.

Раніше Бутко був першим заступником голови правління каналу. 7 вересня його офіційно представили колективу у новій посаді.

Як розказав Олександр Бутко, його призначила рада засновників ТОНІСа. На уточнююче запитання, чи проданий телеканал, він зазначив: "Мене призначила рада засновників, і представляли попередні власники, Людмила Килиник, вона була генеральним директором управляючої компанії, яка керувала ТОНІСом".

Відповідно до даних державного реєстру телерадіоорганізацій, на сьогодні власниками ТОНІСа є ТОВ "Сучасне стратегічне управління" (частка статутного фонду 23,61 %), ТОВ "Інвестиційні перспективи" (22,91 %), ТОВ "РБ Інвест" (24,36 %), "Центр "Фінансовий радник"" (24,21 %) та Наталя Жиліна (4,91%).

Нагадаємо, за офіційно не підтвердженою інформацією, новим власником ТОНІСа опосередковано став один з синів Віктора Януковича, Олександр.

Після того каналу дозволили перереєструватися з ВАТ у ТОВ, дали місце у цифровому загальнонаціональному мультиплексі, а також дозволили мовити у HD-стандарті.

Нещодавно канал розпочав шукати нові обличчя і закупив техніку.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!