ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гендиректор “Лтави” відмовився свідчити поліції про ножові поранення

02.06.2016, 11:56

Генеральний директор обласної телекомпанії “Лтава” (Полтавська філія НТКУ) Євген Лопушинський відмовився свідчити поліції про отримані ножові поранення, з якими 28 квітня потрапив до реанімації місцевої лікарні. Про це 1 червня на сесії Полтавської обласної ради повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області Олег Бех, який звітував перед депутатами у цій справі, повідомляє представниця ІМІ в Полтавській області.

За словами Олега Беха, поліція з’ясовувала факт доведення до самогубства, але розслідування майже не дало ніяких результатів через відмову Євгена Лопушинського надавати будь-які свідчення у справі.

“Це може бути підставою для закриття кримінального провадження. Але спочатку поліція продовжить ретельно вивчати й інші джерела, додані до матеріалів слідства. Тобто інформацію про те, що Євген Лопушинський міг поранитися не сам, досі перевіряють”, - пояснив представниці ІМІ в Полтавській області начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Полтавській  області Юрій Сулаєв.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня у Полтаві генеральний директор обласної телекомпанії Лтава (Полтавська філія НТКУ) Євген Лопушинський потрапив до реанімації Полтавської районної лікарні з двома ножовими пораненнями в області серця. За попередньою інформацією, це була спроба самогубства.

Голова НТКУ Зураб Аласанія вважає, що те, що трапилося, стало “наслідком довгих, складних та помилкових відносин Євгена з місцевою владою”.

Полтавська поліція порушила кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального Кодексу України (доведення до самогубства) за фактом поранення генерального директора обласної телекомпанії “Лтава” (Полтавська філія НТКУ) Євгена Лопушинського.

Liked the article?
Help us be even more cool!