ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета "Кременчуцький Телеграф" припинила виходити друком

16.02.2024, 10:30
Надія Кучер

Припинила виходити друкована версія газети “Кременчуцький “Телеграф” (Полтавська область). Останній номер вийшов 8 лютого 2024 року. 

Про це представниці Інституту масової інформації в Полтавській області повідомила головна редакторка видання Леся Лазоренко. 

За її словами, видання не отримувало доходу, оскільки на його сторінках не було передбачено реклами.

“Це був донорський проєкт, грант, який ми виграли. Тривав п’ять місяців, але не передбачав розміщення реклами на сторінках друкованого видання, передплати та роздрібної торгівлі. Тому фактично ми не отримували доходу, який би міг дозволити нам випускати газету після закінчення гранту. На сьогодні вартість паперу залишається для нас непідйомною. Ми не можемо власним бюджетом покрити витрати на виготовлення і продовження випуску “Кременчуцького Телеграфа”, – сказала Леся Лазоренко

Вона додала, що все це описали донорам і колектив медіа сподівається, що в разі оголошення подібних грантів, вони зважать на ситуацію. 

Нагадаємо, у вересні 2023 року “Кременчуцький Телеграф”, який припинив виходити друком з початку повномасштабної війни РФ, відновив випуск паперової версії. Видання розповсюджували безкоштовно, за умовами грантової угоди.

“Видавничий дім “Приватна газета” (входять сайти www.telegraf.in.ua, privatka.ua та друковані видання “Кременчуцький Телеграф”, “Приватна газета” і газета “Для дому і сім‘ї”) до 24 лютого 2022 року працював як незалежне медіа за кошт реклами. 

Після початку великої війни, з березня 2022-го, тимчасово зупинив випуск друкованих видань та трудові відносини з працівниками рекламного відділу, відділу приймання оголошень та збуту. Сайт роботу не припиняв.

Liked the article?
Help us be even more cool!