ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета "Известия в Украине" закривається

11.02.2013, 12:12

11 лютого вийшов останній випуск газети «Известия в Украине». До кінця лютого 2013 року проект буде закритий, повідомляється на сайті видання.

«Не секрет, що світовий ринок друкованої преси не може вийти з тривалої кризи, і Україна - не виняток. Ми досить довгий час намагалися знайти формат, при якому видання стане прибутковим, але на бажані показники ми так і не вийшли. Тим не менш, ми вдячні всім тим, хто працював, і, хочу запевнити, завершимо наші відносини цивілізовано - відповідно до чинного трудового законодавства», - заявив генеральний директор «Известий в Украине» Олег Боярчук.

Головний редактор «Известий в Украине» Яніна Соколовська в коментарі «Телекритиці» зазначила, що таке рішення прийняли засновники проекту. Надалі вона має намір знайти інвестора або запустити новий проект.

За її словами, колектив уже ознайомився з намірами закрити проект та умовами звільнення. «Умови звільнення запропонували такі, що від них, якщо чесно, не було сенсу відмовлятись. Фінансово  людей не образили Таким чином , їм буде на що жити той час, поки ми знайдемо нових інвесторів в Україні, щоб продовжити цей проект. Або ми сформуємо інший проект. Оскільки в нас настільки міцний, хороший і талановитий колектив, що не хотілося б розлучатися», - сказала вона.

Зараз команда «Известий в Украине» готує фінальний випуск.

«Ми не впадаємо в песимізм. Проекту "Известия в Украине" 95 років. А за цей час були різні події, й акціонери змінювались, і революції були. Тому ми вважаємо, що ця газета - це непотопаємий корабель, і ми сподіваємося, що зараз не наткнулись на остаточний і фатальний айсберг», - сказала Яніна Соколовська.

Яким чином проект може продовжувати розвиток, команда «Известий в Украине» ще не обговорювала. Але Соколовська не виключає того, що може, з огляду на непросту ситуацію на ринку преси, бути створений інтернет-проект.
 

Liked the article?
Help us be even more cool!