ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета "Флот України" з Севастополя переїхала до Одеси

04.07.2014, 12:14

Газета «Флот України» (газета Військово-Морських Сил України - ред.) переїхала з Севастополя до Одеси. Про це повідомив головний редактор газети, капітан I рангу Павло Шунько, пише Взгляд из Одессы.

Газета виходить в Україні вже 22 роки, після всім відомих подій її редакція перемістилася з Криму до Одеси, разом з командуванням ВМС України. У її штаті - понад 40 осіб.

“Ми всі вийшли з Севастополя. Хоча, ви розумієте, що у кожного там сім'ї залишились, квартири. В Одесі ми почали з нуля. Поки у нас немає редакції, немає офіційної адреси”, - сказав Павло Шунько.

Зараз «Флот України» виходить раз на тиждень, хоча раніше видання виходило тричі на тиждень.

Як повідомляв ІМІ, раніше офіцери газети "Флот України" Військово-Морських Сил України відмовились служити Росії.

"Російське командування запропонувало офіцерам редакції газети прийняти присягу Росії і перейти на службу в її Збройні Сили. Жоден з офіцерів редакції не погодився на пропозицію", - сказав представник керівництва газети.

За його твердженням, коли не стало можливості випускати газету, військові журналісти всю інформацію про події в ВМС і частинах Збройних Сил України, які базуються в Криму, розміщували на сайті.

"Оскільки сьогодні і такої можливості не стало, офіцери редакції готові продовжити службу в будь-якій частині України, де буде можливість випускати друкований орган ВМС України", - зазначив представник редакції.

Liked the article?
Help us be even more cool!