ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета "Черкаський край" залишилася без керівника

05.07.2012, 01:03

Обласна черкаська газета «Черкаський край» уже не вперше за останні кілька років залишилася без керівника, повідомляє “Прочерк”.

Днями її головного редактора Тетяну Калиновську було призначено начальником управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації облдержадміністрації.

Калиновська не пробула головним редактором і року, а до цього не досить довго керував газетою і її попередник Сергій Халупінський. Він пішов працювати в обласну держтелекомпанію «Рось», хоча спершу йшлося про його призначення в патронатну службу голови ОДА, повідомляє видання.

Нині обов’язки головного редактора газети виконує заступник керівника Роман Кирей, який до цього працював у газеті «Молодь Черкащини», а до роботи в «Молодіжці» шість років був журналістом «Черкаського краю».

Керівник прес-служби обласної ради Федір Пилипенко повідомив, що поки що не вирішувалося, хто керуватиме газетою надалі. Кандидатури ще не розглядалися і якихось нових рішень про долю двох комунальних газет «Нова Доба» і «Черкаський край» не було, сказав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!