ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Гарячу лінію" координаційного центру допомоги журналістам блокують фальшивими викликами

28.10.2012, 07:36
На номер “гарячої лінії” Координаційного центру Асоціації медіа-юристів, Національної спілки журналістів України та Комісії з журналістської етики почала надходити велика кількість фальшивих викликів, які заблокували роботу “гарячої лінії”. Про це повідомила юриста НСЖУ Тетяна Котюжинська, передає «Вибори та ЗМІ».

«Нам почали постійно дзвонити. Беремо слухавку – там грає музика. І так постійно. Через ці дзвінки, які, як нам згодом повідомили в «Укртелекомі», здійснювалися з кількох номерів, телефон гарячої лінії постійно був зайнятий», – розповіла Котюжинська.

Наразі «Укртелеком» намагається вирішити проблему шляхом блокування дзвінків з номерів, з яких здійснювався автодозвон на гарячу лінію. Поки номер не буде відновлено, журналісти, спостерігачі та члени комісій можуть звертатися за консультаціями за телефоном 044-235-33-31.

«Не знаю, хто за цим стоїть і кому ми заважаємо. Подібні консультації ми надавали в день виборів і в попередні роки, але таких проблем ніколи не виникало», – додала Котюжинська.

Нагадаємо, 28 жовтня низка громадських організацій у цілодобовому режимі надає безкоштовні юридичні консультації журналістам та іншим творчим працівникам ЗМІ, які висвітлюватимуть перебіг подій у день голосування.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!