ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Футбольний тренер пригрозив ляпасом журналістці BBC за запитання про його можливу відставку

04.04.2017, 10:58

Колишній тренер Манчестер Юнайтед Девід Мойес, який зараз очолює іншу команду англійської Прем'єр-ліги Сандерленд, погрожував репортерціу BBC Вікі Спаркс ляпасом після запитання про його можливу відставку. Про це повідомляє Новое время з посиланням на The Telegraph.

Мойес розгнівався після запитання журналістки про те, що чи не означає присутність власника Сандерленда на матчі проти клубу Бернлі, що майбутнє фахівця залишається під питанням.

“Це було дещо зухвало, тому слідкуй за собою. Хоча ти й жінка, можеш отримати ляпаса. Будь обережна, коли прийдеш наступного разу”, - відповів Мойес.

Спілкування Спаркс з тренером Сандерленда було записано, і хоча вона не подала скаргу, її роботодавці розлютилися та звинуватили тренера в залякуванні журналістки.

Згодом Мойес подзвонив репортерці і попросив вибачення, визнавши, що його манера спілкування була неприпустимою. У своєму коментарі тренер нагадав, що завжди підтримував жіночий футбол. Спаркс прийняла вибачення.

За дев'ять турів до завершення розіграшу чемпіонату Англії Сандерленд знаходиться на останньому, 20-му місці в зоні вильоту на відстані восьми очок від рятівної 17-ї позиції.

Раніше збірна Нідерландів з футболу звільнила головного тренера Данні Блінда після гостьової поразки у відборі на ЧС-2018 від Болгарії.

Фото - The Telegraph

Liked the article?
Help us be even more cool!