ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ФСБ провела обшуки на радіостанції "Ехо Москви"

06.07.2016, 10:59

У Москві Федеральна служба безпеки провела обшуки на радіостанції “Ехо Москви” у рамках розслідування справи про заклики до сепаратизму. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу ФСБ.

“Слідчим управлінням ФСБ Росії за ознаками злочинів, передбачених статтями 280.1 і 282 КК РФ розслідується кримінальна справа за фактом публікації на сайті “Ехо Москви” статті, що містить заклики до здійснення діяльності, спрямованої на порушення територіальної цілісності Російської Федерації та здійснення дій, спрямованих на збудження ненависті або ворожнечі за ознакою національної приналежності”, - йдеться у повідомленні.

“У рамках цього розслідування 5 липня 2016 року на підставі судового рішення і за активного сприяння співробітників радіостанції проведено виїмку електронного поштового листування редакції “Ехо Москви” з можливим автором публікації”, - додали у відомстві.

Крім цього, ФСБ викликала на допит головного редактора сайту радіостанції Віталія Рувинського. Водночас, головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов повідомив, що ФСБ вилучає листування редакції сайту з публіцистом Андрієм Піонтковським. “ФСБ вилучає листування редакції сайту з Андрієм Піонтковським, викликає головного редактора сайту на допит”, - написав Венедиктов у своєму мікроблозі в Twitter.

Фото - Новое время

Liked the article?
Help us be even more cool!