ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Freedom House: в Україні немає фашизму, а є кремлівські пропагандисти

10.04.2014, 16:13

В Україні немає проявів фашизму і екстремізму, натомість є кремлівська пропаганда, з якою треба боротися. Про це 10 квітня на прес-конференції у Києві заявив президент Freedom House Девід Крамер, повідомляє Укрінформ.

«Кремлівська пропаганда намагається пояснити всі події, що відбуваються в Україні сьогодні, як прояви фашизму й екстремізму. Я не бачу доказів цього. Я дійсно визнаю, що є деякі політичні сили, які сприймаються як ультраправі, але вони не відіграють домінуючої ролі в нинішній політичній ситуації», - сказав Крамер.

Також він схвально відгукнувся щодо дій лідерів "Правого сектора" і "Свободи", які, на його думку, докладали і продовжують докладати зусиль, спрямованих на спростування суспільної думки щодо їхньої причетності до радикальної ідеології.

На думку експерта, спостерігати за діями "Правого сектора" і "Свободи" доцільно, але набагато важливішою нині є боротьба з російською пропагандою: «Я вважаю, що зараз набагато важливіше зосередитися на протидії російській пропаганді».

Американський аналітик також вважає, що після подій, які відбувалися в Україні з листопада, Україна набула значно позитивнішого іміджу порівняно з тим, який був за президентства Віктора Януковича.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!