ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Freedom House 5 червня оприлюднить звіт про стан демократії в Україні

28.05.2012, 05:53

5 червня відбудеться презентація спеціального звіту міжнародної правозахисної організації Freedom House, присвяченого стану демократії в Україні. Про це ІМІ повідомила прес-служба Міжнародного фонду "Відродження".

Презентація відбудеться у приміщенні фонду “Відродження” (м.Київ, вул. Артема, 46) з 09.30 до 11.30 .

Звіт є продовженням минулорічного дослідження “Б’ючи на сполох: на захист демократії в Україні”, підготовленого за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Це перша публічна презентація звіту, який після обговорення у Києві буде презентовано міжнародним політичним та експертним колам, зазначає прес-служба.

Презентацію проводитимуть автори звіту: президент Freedom House Девід Креймер, виконавчий віце-президент Атлантичної Ради Деймон Вілсон, виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар, науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва Олександр Сушко та експерт Атлантичної Ради Роберт Нурік.

У ході підготовки звіту експерти мали ряд зустрічей з українськими високопосадовцями, включно із президентом Віктором Януковичем, лідерами опозиції, у тому числі з Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком, незалежними експертами.

Також на презентацію запрошені відомі політики, представники виконавчої влади, провідні експерти громадських організацій.

Акредитація триває до 18.00  4 червня.

Контактна особа для акредитації: Станіслав Лячинський, тел. (095) 276-89-92, [email protected]

Liked the article?
Help us be even more cool!