ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Французький Canal+ показав увечері антиукраїнський фільм

02.02.2016, 09:53

Керівництво французького телеканалу Canal+ погодилося зняти з прайм-тайму показ пропагандистського фільму французького режисера Поля Морейри “Україна, маски революції”. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на джерела, наближені до переговорів з керівництвом телеканалу.

ЗМІ погодилося навіть на публічне обговорення фільму-фарсу за участю його автора та французьких експертів, що неодноразово відвідували Україну, зокрема Одесу та Київ під час трагічних подій.

Зміна часу показу фільму на 22:30 за Парижем та публічні обговорення в ефірі Canal+ стали можливими, у тому числі, завдяки роботі українських дипломатів.

Стрічку показали 1 лютого о 22:30 за місцевим часом, повідомляє 24 телеканал.

Нагадаємо, посольство України у Франції звернулося з офіційним листом до французького каналу Canal + переглянути можливість трансляції пропагандистського фільму “Україна, маски революції”.

В українському посольстві зазначали, що режисер спробував представити події на Майдані як спецоперацію, фінансовану США, що є неправдою і неповагою до загиблих борців за демократичні ідеали.

Українська громада почала збирати підписи під петицією щодо заборони показу фільму. За кілька діб кількість противників показу зросла до майже 1,5 тис.

Фото з Ліги

Liked the article?
Help us be even more cool!