ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Французьке радіо помилково поховало низку живих знаменитостей

17.11.2020, 11:00
Фото – onair.ru
Фото – onair.ru

Французька радіостанція Radio France Internationale (RFI) опублікувала 16 листопада у Twitter некрологи живих знаменитостей. До переліку потрапили британська королева Єлизавета II, футболіст Пеле, актриси Бріджит Бардо і Софі Лорен. Через кілька годин публікацію видалили, а радіостанція вибачилася за “технічну помилку”, повідомляє Ліга.

“Сполучене королівство сьогодні вранці осиротіло. Букінгемський палац офіційно оголосив сьогодні про смерть королеви Єлизавети ІІ. Королеві, яка померла від... 21 квітня 2020 року виповнилося 94 роки”, – написала радіостанція про британську королеву.

До “померлих” також зарахували модельєра П'єра Кардена, акторів Алена Делона, Клінта Іствуда і Жана-Поля Бельмондо, експрезидента США Джиммі Картера і художницю Йоко Оно. Усього було розміщено близько 100 некрологів живих людей.

Незабаром після публікації пост видалили. “Ми просимо вибачення у всіх, кого це стосується, і тих, хто стежить за нами й довіряє нам. Ми робимо все можливе, щоб виправити цю помилку”, – повідомила радіостанція у Twitter.

Liked the article?
Help us be even more cool!