ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фотожурналіста Євгена Гапича, який зник, утримують у заручниках у Слов’янську

24.04.2014, 13:01

Фотокореспондент Євген Гапич з Коломиї, який зник 22 квітня разом зі своїм братом, зараз перебувають у місті Слов’янську, де їх утримують як політичних заручників. Про це повідомила дружина журналіста Оксана Гапич, інформують “Вікна”.

“Як повідомили мені на «гарячій лінії» СБУ, вони - у Слов’янську у будинку для політичних. Там чеченці збирають людей для зриву виборів. Їх годують”, - розповіла дружина зниклого журналіста.

Востаннє Євгена Гапича бачили в Артемівську у готелі “Ностальжі”.

Як пише видання, позаштатний журналіст “Вікон” Євгеній Гапич 21 та 22 квітня був на Донеччині, звідки телефонував і надсилав репортажі. Востаннє він зателефонував у вівторок, 22 квітня, близько 10-ї години і передав новини з Артемівська. Обіцяв скоро надати світлини.

Востаннє рідні та колеги контактували з Євгенієм Гапичем близько 10-ї години ранку 22 квітня. З того часу зв’язок із ним та його братом, який його супроводжував у поїздці на автівці, обірвався.

Євген Гапич виграв грант на відрядження від ГО «Телекритика» у Харківську, Донецьку і Луганську області й вирушив у поїздку 17 квітня. Він мав декілька листів підтримки від різних редакцій, які гарантували публікацію його майбутніх матеріалів.

Фото "Вікна"

Liked the article?
Help us be even more cool!