ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фотограф Ян Доброносов заявив, що телеканал "Дім" без дозволу використав його відео (оновлено)

Фотограф видання Telegraf Ян Доброносов заявив про те, що телеканал “Дім” використав без дозволу і згоди його відео, зняте на Львівському кладовищі, для проєкту “Міста”.

Про це він написав на Facebook-сторінці та уточнив деталі представниці Інституту масової інформації Валентині Троян.

“Дуже негарно закрили мій логотип. Якщо чесно, не знаю, хто в них керує цим, але це не нормально. Якщо можна, поширте, щоб люди знали про фальш проєкту”, – написав фотограф.

Скрін з відео на телеканалі “Дім”, який опублікував фотограф Ян Доброносов на Facebook-сторінці

У коментарі представниці ІМІ Ян Доброносов розповів, що вже зв’язався з представницею телеканалу “Дім” Тетяною Бокітко. Вона назвала використання його відео “помилкою” та пообіцяла, що повернеться до цієї розмови з певними пропозиціями, щоб виправити ситуацію. Але станом на зараз жодних конкретних пропозицій не надходило.

(Оновлено.) На телеканалі “Дім” пояснили недоглядом потрапляння відео Яна Доброносова в програму телеканалу “Міста”. 

Про це на запит Інституту масової інформації відповіла керівниця відділу комунікації зі ЗМІ та громадськістю ДП “МПІУ”, до якого входить телеканал “Дім”, Марія Пінчук.

“Можемо повідомити, що через недогляд під час монтажу в проєкті “Міста” мало місце використання відео без належного посилання на автора. Наразі ми прибрали цей фрагмент з випуску. Канал “Дім” приніс свої вибачення Яну Доброносову. Ми також відкриті до подальшого врегулювання питання, про що повідомили Яна”, – йдеться у відповіді.

Liked the article?
Help us be even more cool!