ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фейгін пропонує Росії відпустити Сущенка задля примирення з кандидатом у президенти Франції Макроном

24.04.2017, 10:53

Російський адвокат Марк Фейгін запропонував Кремлю на знак примирення з кандидатом у президенти Франції Еммануелем Макроном відпустити журналіста Романа Сущенка, який працював у Парижі кореспондентом від Укрінформу. Про це адвокат написав на своїй сторінці у Facebook 23 квітня, під час виборів президента Франції, повідомляє “Детектор медіа”.

“У зв'язку з наближенням перемоги Макрона, Кремль міг би зробити “подарунок” майбутньому главі Французької Республіки – повернути додому мого підзахисного Романа Сущенка, постійного кореспондента Укрінформу в Парижі, заарештованого в Москві за звинуваченням у шпигунстві. Це безумовно згладило би неприязний фон відносин з Єлисейським палацом через підтримку Марін Ле Пен”, – написав він.

Нагадаємо, у Франції відбувся перший тур виборів на пост голови держави. Згідно з останніми даними, екс-міністр економіки Еммануель Макрон і лідер партії “Національний фронт” Марін Ле Пен проходять до другого туру президентських виборів у Франції. Макрон отримав 23,75% голосів виборців, Ле Пен – 21,53%.

Liked the article?
Help us be even more cool!