ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Федоров закликав повідомляти про техніку росіян у Запорізькій області через чат-бот "єВорог"

29.06.2023, 12:27
Фото – Depositphotos
Фото – Depositphotos

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав жителів Запорізької області повідомляти Сили оборони про техніку та живу силу росіян через чат-бот "єВорог".

"Силам оборони потрібна ваша допомога, щоб активніше просуватися в Запорізькій області. Відправляйте дані про техніку росіян у єВорог @evorog_bot Кожне повідомлення з дуже тимчасово окупованої Василівки, Токмака, Енергодара та інших зображених на мапі міст наближає звільнення і дозволяє військовим ефективніше працювати", – написав Федоров у телеграм-каналі.

Зокрема, українських військових цікавлять танки, БТРи, бензовози, ракетні комплекси С-300, "Іскандери", системи зв’язку або просто скупчення окупантів. Федоров нагадав і про правила безпеки під час передання інформації.

"Робіть фото / відео з безпечної відстані та переконайтеся, що окупанти вас не бачать. Після відправки інформації видаліть листування з єВорогом. Дякую вам за допомогу", – додав міністр.

Нагадаємо, у Мінцифри детально розповіли, про яку ворожу техніку важливо повідомляти в чат-бот "єВорог". Станом на початок червня 2023 року понад 504 тисячі українців скористалися чат-ботом "єВорог".

Liked the article?
Help us be even more cool!