ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фальшива "Українська правда" з'явилася у Черкасах

01.10.2013, 10:26

26 вересня в Черкасах невідомі поширили у поштові скриньки фальшиву газету «Українська правда». Видання віддруковане в Києві накладом один мільйон примірників, повідомляє "Прочерк".

У газеті піддаються критиці як опозиціонери, так і представники Партії регіонів. Крім того, вміщені розважальні матеріали, зокрема, про відому телеведучу Оксану Марченко.

У вихідних відомостях газети головним редактором вказана Олена Притула, яка курує відомий інтернет-сайт «Українська правда».

Нагадаємо, у низці обласних центрів України поширювалася «друкована версія» УП - такі клони з`явилися в Херсоні, Івано-Франківську, Полтаві та Кременчузі. Згодом це видання з'явилось у Тернополі.

Також було створено сайт-клон «Українська кривда». 9 вересня стало відомо про те, що «информационное агенство «Украинская правда»» набирає штат працівників.

На початку вересня редакція «Української правди» звернулася до правоохоронних органів з приводу випуску фальшивої газети з логотипом видання та запуску онлайн-двійника «Українська кривда». Представники видання розцінюють такі дії як такі, що спрямовані на дискредитацію «Української правди».

 

Liked the article?
Help us be even more cool!