ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook запустив у США аналог Clubhouse

22.06.2021, 10:38
Фото – about.fb.com
Фото – about.fb.com

Компанія Facebook запустила в США аналог Clubhouse – сервіс Live Audio Rooms, що дозволяє користувачам слухати подкасти громадських діячів і спільнот у реальному часі та брати участь у них.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт компанії.

“Live Audio Rooms у Facebook дозволяють вам знаходити, слухати та приєднуватися до живих розмов з публічними діячами, експертами та іншими людьми на теми, які вас цікавлять”, – йдеться в повідомленні.

Facebook наділить певні суспільні фігури й групи в соцмережі правом створювати аудіокімнати, в яких вестимуться дискусії. Модератор подкасту може запросити спікерів заздалегідь або під час розмови. У кімнаті може бути до 50 ораторів, а кількість слухачів не обмежена.

Також передбачено можливість створення закритої кімнати, доступ до якої дозволений лише за запрошеннями.

Крім того, слухачі й учасники кімнат зможуть надсилати донати авторам бесід або іншим неприбутковим організаціям, вказаним творцями кімнати.

Сервіс доступний на iOS та Android.

Нагадаємо, аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона здобула популярність серед “еліти Кремнієвої долини” як приватний застосунок на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням. Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати й спілкуватися там лише голосовими повідомленнями. Наразі сервіс доступний і на Android.

Liked the article?
Help us be even more cool!