ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook запустив додаток для підтримки психічного здоров’я

09.10.2020, 14:45
Фото – Facebook
Фото – Facebook

Facebook запустив новий ресурсний центр для підтримки психічного здоров’я Emotional Health. Про це повідомляє ZMINA з посиланням на пресцентр соціальної мережі.

Централізований ресурсний центр Emotional Health міститиме поради та інформацію від провідних експертів. “Ресурс буде доступним у всьому світі з місцевою актуальною інформацією від офіційних осіб з охорони психічного здоров’я”, – йдеться в повідомленні.

У застосунках впроваджують низку функцій, зокрема порадник ВООЗ із цифрового управління стресом на WhatsApp, розроблений спільно з ВООЗ набір наліпок у Messenger для полегшення розмов про психічне здоров'я, підтримку через Messenger для запобігання самогубствам і членоушкодженню, нові порадники з психічного здоров'я в Instagram.

Центр створено у зв’язку із загостренням проблем психічного здоров’я в усьому світі внаслідок епідемії коронавірусу. Компанія працює з провідними організаціями для подальшого інвестування на підтримку психічного здоров’я.

“Надзвичайно важливо зробити інформацію про психічне здоров'я доступнішою. У Всесвітній організації охорони здоров'я ми раді співпрацювати з Facebook на підтримку цієї мети щодо Всесвітнього дня психічного здоров'я цьогоріч”, – сказала директорка із комунікацій ВООЗ Габріелла Стерн.

Liked the article?
Help us be even more cool!