ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook запроваджує нові обмеження для протидії цькуванню та сексуалізації

15.10.2021, 16:07
Фото - Reuters/BBC
Фото - Reuters/BBC

Facebook оголосив про оновлення політики щодо цькування та утисків, сексуалізації та протидії харасменту.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на блог компанії.

Тепер у соцмережі блокуватимуть скоординовані зусилля масового переслідування, спрямовані на окремих осіб. Це стосується як масових повідомлень, так і коментарів.

“Наприклад, на жертв насильницьких трагедій або урядових дисидентів – навіть якщо сам вміст не порушує нашу політику. Ми також видалимо неприйнятні дописи, які вважатимуться масовим переслідуванням будь-якої особи, наприклад через прямі повідомлення у вхідних або коментарі до особистих профілів чи публікацій”, – йдеться у повідомленні.

Також видалятимуться акаунти, які цілеспрямовано займаються атаками на політичних діячів, які критикують владу, а також опозиціонерів загалом.

Також у Facebook блокуватимуть: профілі, сторінки, групи або заходи, присвячені сексуалізації та висміюванню будь-якого громадського діяча; принизливі, сексуалізовані фотошоп-зображення і малюнки; висміювання зовнішності.

“Крім того, ми видалимо небажані коментарі сексуального характеру і матеріали, що викликають сексуальні домагання”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, Facebook посилить політику захисту журналістів та громадських активістів від цькування в інтернеті.

Liked the article?
Help us be even more cool!