ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook заморозив сторінку президента Венесуели через фейки про COVID-19

29.03.2021, 10:21
Фото – EPA
Фото – EPA

Facebook заморозив сторінку президента Венесуели Ніколаса Мадуро за порушення політики проти поширення дезінформації про COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Зазначається, що Мадуро на своїй сторінці просував карвативір, пероральний розчин з чебрецю, як “чудодійні” ліки, які нейтралізують коронавірус без побічних ефектів. За словами лікарів, це твердження не доведене наукою.

Facebook видалив відео, в якому Мадуро рекламує ліки, тому що воно порушує політику проти помилкових тверджень, “що щось може гарантувати запобігання інфікуванню COVID-19 або може гарантувати одужання від COVID-19”.

“Ми дотримуємося вказівок ВООЗ (Всесвітньої організації з охорони здоров'я), в яких йдеться про те, що на даний час немає ліків для лікування вірусу”, – сказав представник соцмережі. 

Він додав, що через неодноразові порушення правил Facebook блокує сторінку Ніколаса Мадуро на 30 днів, упродовж яких вона буде доступна лише для читання.

Як нагадує агентство, Ніколас Мадуро і його дружина Силія Флорес отримали свою першу дозу російської вакцини від коронавірусу “Супутник V”.

Liked the article?
Help us be even more cool!