ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook заборонив продаж права на адміністрування спільнотами

05.12.2018, 10:55
Фото - Getty Images

Компанія Facebook заборонила продавати права адміністрування спільнот у мережі, повідомляє BBC.

Про це компанія заявила після того, як BBC News розповіла про декілька випадків, коли власникам груп пропонували продати їхні сторінки в соцмережі.

Минулого місяця майже всі 25 тисяч членів групи західного Лондона покинули її на знак протесту, коли дізналися, що людина, яка нею керувала, продала групу.

Один з покупців сказав BBC News, що вони купили групу для просування власного бізнесу. Вони також продають неофіційний рекламний простір.

Facebook каже, що така практика потрапляє під дію параграфу “Спам” у правилах спільноти, хоча там і немає конкретного пункту про таку заборону.

“Ми не дозволяємо людям продавати привілеї у Facebook, це включає продаж ролей адміністратора або місця на сторінці чи групі для показу сторонніх оголошень”, - заявив представник Facebook.

“Ми деактивували обліковий запис, про який нам повідомила в листопаді ВВС, і закликаємо нашу спільноту повідомляти про подібні випадки, аби ми могли розслідувати їх та вживати швидких заходів у відповідь”, - сказав представник Facebook.

Liked the article?
Help us be even more cool!