ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook заборонить платне просування 17 типів публікацій

28.08.2017, 14:00

Компанія Facebook оголосила, що з 15 вересня заборонить платне просування 17 типів публікацій. Повний перелік соцмережа виклала у своєму блозі, повідомляє Media Sapiens.

Серед постів, які потраплять під обмеження - публікації про зміну фотографії профілю, завантаження нових фото та відео; пости, опубліковані через сторонні додатки в хроніку сторінки; рекомендації різних місць; пости про схвалення політичних кандидатів тощо.

За словами представників Facebook, рекламодавці просувають ці пости найрідше, а ефективність такої реклами істотно нижче, ніж у інших типів оголошень. Раніше Facebook дозволяла перетворити на платне оголошення будь-який допис. Запроваджуючи нові обмеження, компанія намагається привернути увагу рекламодавців до інших форматів оголошень, доступних у соцмережі.

Нагадаємо, за даними компанії маркетингових досліджень Kantar.TNS, Facebook стала найпопулярнішою соцмережею в Україні. Також наприкінці червня цього року компанія повідомила про те, що число користувачів Facebook досягло двох мільярдів осіб.

Liked the article?
Help us be even more cool!