ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook заблокував понад 800 сторінок і акаунтів напередодні виборів у США

12.10.2018, 10:17
Фото - opusteno.rs

Співробітники соціальної мережі Facebook заблокували понад 800 сторінок і акаунтів користувачів за поширення неправдивої інформації напередодні запланованих на листопад проміжних виборів у США. Про це йдеться в заяві співробітників Facebook, що відповідають за безпеку соцмережі, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на американський телеканал CNN.

“Ми заблокували 559 сторінок і 251 акаунт у зв'язку з тим, що вони постійно порушували правила про нерозповсюдження спам-повідомлень”, - йдеться в заяві.

Водночас у заяві підкреслюється, що ці сторінки й акаунти активізувалися “саме в цей час - незадовго до проведення проміжних виборів США”.

У Facebook уточнили, що йдеться про такі способи введення в оману користувачів, як розміщення особами з вигаданими іменами недостовірної інформації на політичну тематику, залучення публіки на сторонні сайти і підвищення популярності записів у соцмережі за допомогою недозволених інструментів.

6 листопада в США відбудуться проміжні вибори до Конгресу, під час яких будуть переобрані всі члени Палати представників Конгресу США, значна частина сенаторів, а також губернаторів.

Liked the article?
Help us be even more cool!