ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook вимагатиме документи для розміщення політичної реклами

23.05.2018, 12:50

Соцмережа Facebook запроваджує нові правила для публікації політичної реклами. Про це повідомляє Media Sapiens з посиланням на CNN.

Користувачі, які хочуть купити у Facebook розміщення політичних оголошень, будуть зобов’язані надіслати фотографію своїх документів - паспорта або водійського посвідчення та останні цифри номера соціального страхування. Поки що нові правила зачеплять лише американських рекламодавців.

Під нові вимоги потрапляють рекламні оголошення про зброю, громадянські права, міграцію, економіку, політичні рухи. Також в усіх платних політичних оголошеннях у соцмережі буде вказуватися джерело фінансування.

“Цей крок є частиною серії ініціатив Facebook, спрямованих на підвищення прозорості роботи платформи після того, як група проросійських тролів витратила значні суми на придбання оголошень у Facebook напередодні президентських виборів у США”, - написав CNN.

Раніше Facebook оголосив, що надсилатиме поштові листівки замовникам політичної реклами, аби переконатися, що вони зі США. На листівках буде вказаний код, за допомогою якого замовник реклами буде підтверджувати свою особу та місце перебування.

У 2017 році Facebook виявила низку підозрілих постів, які соцмережа розцінила як частину російської кампанії з втручання в американські вибори 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!