ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook видалятиме контент із виступами Трампа

01.04.2021, 10:07
Фото – Reuters / ВВС
Фото – Reuters / ВВС

Facebook має намір видаляти весь контент із виступами експрезидента США Дональда Трампа, блокуючи акаунти. Такий лист розмістила в Instagram невістка Трампа, журналістка Лара Трамп, повідомляє ZN.UA.

"Відповідно до блокування, яке ми зробили щодо акаунтів Дональда Трампа у Facebook та Instagram, подальший контент, що містить мову Дональда Трампа, буде вилучений і призведе до додаткових обмежень цих акаунтів", – йдеться в листі.

У листі також зазначено, що соцмережа видалила відеозапис із інтерв'ю експрезидента США, яке Лара Трамп виклала у себе у Facebook. Сама журналістка назвала це "ще одним кроком до "1984" [письменника Джорджа] Оруелла".

Лара Трамп – американська журналістка, продюсер видання Inside Edition. Вона також була продюсером на Real News Update – передвиборчої інтернет-платформи Дональда Трампа. Лара Трамп доводиться дружиною третьому синові колишнього американського президента Еріку Трампу. У мережі вона веде свою передачу The Right View ("Правий погляд"), куди раніше й був запрошений колишній глава держави на інтерв'ю.

Як повідомляв ІМІ, раніше Twitter та Facebook заблокували акаунт виборчого штабу Дональда Трампа @TeamTrump. 

Платформа YouTube збирається розблоковувати акаунт колишнього президента США Дональда Трампа, але не зараз. Акаунт Трампу заблокували після штурму Капітолія.

Liked the article?
Help us be even more cool!