ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook відзвітувала, що видаляє мільйони постів про тероризм, порнографію і насильство

14.11.2019, 10:15
Фото – ukrinform
Фото – ukrinform

Протягом 2019 року соціальна мережа Facebook видалила десятки мільйонів постів, які пропагували тероризм, суїцид, дитячу порнографію, насильство, а також які містили ненависницькі висловлювання та інформацію про наркоторгівлю. Про це йдеться в доповіді компанії, поширеній 13 листопада, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з повідомленням, у третьому кварталі 2019 року Facebook видалила близько 11,6 млн одиниць інформації, що містить дитячу порнографію. Також за цей період було видалено близько 4,4 млн одиниць контенту про наркоторгівлю і близько 2,3 млн одиниць контенту про продажі вогнепальної зброї.

Крім того, Facebook видаляє контент із демонстрацією і заохоченням самогубств. Так, за другий і третій квартал видалено близько 4,5 млн одиниць такого контенту.

У соціальній мережі також видаляють понад 98% інформації, пов'язаної з пропагандою тероризму.

Крім того, Facebook контролює повідомлення соціальної мережі Instagram і також видаляє одиниці інформації, що суперечать політиці компанії.

Співробітники Facebook водночас визнають, що технології з контролю за контентом “недосконалі” і “помилки все ж можуть траплятися”.

У доповіді підкреслюється, що соцмережа “продовжуватиме інвестувати в автоматизовані методи боротьби з терористичним контентом”, що “дозволить підвищити точність видалення контенту” і допоможе “одночасно захищати контент, у якому засуджується розпалювання ненависті”.

Facebook також переглядає вилучену інформацію за допомогою автоматизованих систем, щоб уникнути помилок.

Liked the article?
Help us be even more cool!