ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook відкриває в Болгарії центр з перевірки контенту

30.01.2019, 11:35

Компанія Facebook відкриває в Софії (Болгарія) Центр з перевірки контенту. Про це 29 січня повідомив керівник відділу корпоративних комунікацій компанії в Центральній та Східній Європі Ян Скіг’єнни, повідомляє Укрінформ з посиланням на Balkan Insight.

“Сьогодні ми заявляємо про відкриття нового Центру з перевірки контенту в Софії в партнерстві з TELUS International”, - зазначив він. Також він додав, що таким чином компанія намагається зробити Facebook більш безпечним місцем та платформою, де можна вільно висловлювати свої думки на різні теми.

У Центрі працюватиме 150 людей, яких компанія сподівається набрати протягом року. Нові співробітники Центру зі знанням турецької, казахської, грузинської та російської мов переглядатимуть контент, який потенційно може порушувати правила соцмережі.

Зокрема, йдеться, про контент, на який подав скаргу інший користувач, або матеріали, які були виявлені самостійно технологіями штучного інтелекту, що були спеціально розроблені для виявлення таких порушень.

Зазначається, що за останній рік у Facebook удвічі збільшилася кількість безпекових спеціалістів та співробітників, які працюють над перевіркою контенту, – до 30 тисяч людей.

Раніше Facebook заявив, що створить спеціальний штаб, щоб протистояти дезінформації та поширенню фейкових новин перед парламентськими виборами, які проходитимуть цієї весни в Європі.

Liked the article?
Help us be even more cool!