ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook торік витратив $23 млн на безпеку Цукерберга

12.04.2021, 14:01
Фото – Drew Angerer / AFP / svoboda.org
Фото – Drew Angerer / AFP / svoboda.org

Торік Facebook витратив понад $23 млн на гарантування безпеки генерального директора Марка Цукерберга. Про це повідомила Комісія з цінних паперів і бірж США, інформують "Букви" з посланням на The Verge.

“Він є синонімом Facebook, і в результаті негативне ставлення до нашої компанії безпосередньо пов’язане з Цукербергом і часто передається йому”, – йдеться в дорученні про роль генерального директора Facebook.

Витрати на безпеку Цукерберга і його сім’ї виросли переважно через протоколи поїздок у зв’язку з пандемією COVID-19.

Також Цукерберг отримав додаткові $10 млн на оплату персоналу служби безпеки та інші витрати на безпеку. Вартість гарантування базової безпеки зросла до $13,4 млн в порівнянні з $10,4 млн роком раніше.

“Комітет з компенсацій і управління вважає, що ці витрати є доречними й необхідними у світлі того факту, що Цукерберг попросив лише 1 долар річної заробітної плати та не отримує жодних преміальних виплат, винагород за акції або інших компенсацій”, – ідеться в заяві довіреної особи.

Facebook також схвалив послуги особистої безпеки для деяких директорів, які не є співробітниками, в січні й лютому “у світлі високого рівня перевірок, з якими зіткнулася наша компанія, наші виконавчі директори, а також динамічної і напруженої атмосфери після виборів у США 2020 року і нападу на будівлю Капітолія США 6 січня 2021 року”.

У січневому звіті компанія Tech Transparency Project виявила, що деякі бунтівники січневої атаки на Капітолій протягом декількох місяців використовували приватні групи у Facebook для планування і координації штурму.

Liked the article?
Help us be even more cool!