ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook та Twitter передадуть акаунт президента США Байдену, незалежно від думки Трампа

23.11.2020, 12:00
Фото – REUTERS / Alan Freed
Фото – REUTERS / Alan Freed

Соціальні мережі Facebook та Twitter передадуть офіційний акаунт президента США @POTUS Джо Байдену в день інавгурації, 20 січня, незалежно від думки чинного президента Дональда Трампа.

Про це сказали представники соцмереж, повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters та The New York Post.

“У 2017 році ми працювали як з адміністрацією Обами, так і з адміністрацією Трампа, щоб 20 січня перехід їхніх акаунтів у Facebook та Instagram відбувся безперешкодно, і ми очікуємо зробити те саме в цій ситуації (з Байденом. – Ред.)”, – повідомив представник Facebook.

“Twitter активно готується підтримати перехід інституційних акаунтів Білого дому у Твіттері 20 січня 2021 року”, – повідомив представник соцмережі.

Інші урядові акаунти, такі як @VP (віцепрезидент), @FLOTUS (перша леді США), @whitehouse (Білий дім), також будуть передані адміністрації Байдена.

Твіти адміністрації Трампа будуть заархівовані Національним управлінням архівів і документації США.

Як повідомлялось, обраний президент США Джо Байден уже розпочав формування нової адміністрації й визначив кандидатури до призначення на ключові позиції в Білому домі.

Водночас чинний президент США Дональд Трамп продовжує заперечувати перемогу Байдена на виборах і відмовляється проводити процедури передання повноважень новій адміністрації.

Liked the article?
Help us be even more cool!