ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook став найпопулярнішою соцмережею в Україні після блокування російських ресурсів

08.08.2017, 16:03

Facebook став найпопулярнішою соціальною мережею в Україні після блокування російських ресурсів. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на дані рейтингу популярних сайтів за липень Kantar TNS.

Згідно з даними рейтингу, блокування російських ресурсів значно змінило картину популярних сайтів серед українців. Незважаючи на заборону, Vk.com, Mail.ru, Yandex.ua все ж залишаються в українському топі, але вже за межами першої 10-ки.

Так, перша трійка змінила свій склад - на третьому місці тепер Facebook.com, який став найпопулярнішою соціальною мережею в Україні. Незважаючи на це, Vk.com, що займає 11 місце, все ж зріс в охопленні. Також активно зростає Instagram.com.

А ось Ok.ru залишив рейтинг і в липні набрав 12,63%. Значно знизилися охоплення Opera.com й зафіксувались на рівні 5,07%.

Як повідомляв ІМІ, 15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, які передбачають блокування доступу до російських соцмереж “ВКонтакте” і “Однокласники”, а також до сервісів “Яндекса” і Mail.ru.

Повний липневий ТОП-25 популярних сайтів виглядає так:

уа

Liked the article?
Help us be even more cool!