ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook скасував заборону на рекламу криптовалют

02.12.2021, 14:12
Фото – rbc.ua
Фото – rbc.ua

Facebook оголосив про рішення відмовитися від політики, яка передбачала заборону для більшості криптовалютних компаній розміщувати рекламу на сервісах компанії.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на CNBC.

Компанія, нещодавно змінила назву на Meta, пішла на цей крок після невдалої спроби запустити власну криптовалюту, яку можна було б використати для відправлення грошей в інтернеті через продукти Facebook.

“Ми робимо це тому, що криптовалютний ландшафт останніми роками продовжував дозрівати й стабілізуватися, а також побільшало урядових постанов, які встановлюють чіткіші правила для цієї галузі”, – йдеться в заяві компанії.

Facebook заборонив рекламу криптовалюти в січні 2018 року, але частково пом’якшив обмеження в травні 2019 року. Заборона не дозволяла стартапам у галузі криптовалют і блокчейну розвивати свій бізнес та залучати потенційних клієнтів у Facebook та Instagram.

Нова політика компанії має велике значення для криптоіндустрії та дозволить більшій кількості роздрібних інвесторів отримати доступ до криптовалют, ніж будь-коли раніше, зазначає CNBC.

Як повідомляв ІМІ, 28 жовтня компанія Facebook Inc. змінила свою назву на Meta. Назви соцмереж Facebook, Instagram та месенджера WhatsApp не змінили.

Liked the article?
Help us be even more cool!