ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook пропонує банкам поєднати рахунки клієнтів з їхніми акаунтами

07.08.2018, 12:10

Компанія Facebook заявляє про переговори з кількома крупними фінансовими установами в США про можливість поєднання грошових рахунків клієнтів з їхніми Messenger. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на Reuters.

“Користувачі таких фінансових компаній, як PayPal (PYPL.O), Citibank (C.N) і American Express (AXP.N) зможуть пов’язати свої фінансові рахунки з Facebook Messenger та спілкуватися з представником служби підтримки клієнтів”, – заявили в компанії.

За даними журналу Wall Street Journal, Facebook просить банки розповсюджувати детальну фінансову інформацію про своїх клієнтів, включаючи карткові операції і залишки на рахунках.

У Facebook зауважили, що компанія може побачити деяку фінансову інформацію таких користувачів, якщо вони вирішили ввійти в систему, але не використовуватиме для “реклами чи чогось ще”.

“Ми не використовуємо таку інформацію…Важливою частиною цих партнерських відносин є збереження інформації людей в безпеці і й таємниці”, – стверджують у компанії.

Facebook – соціальна мережа, яка створена у 2004 році, за останніми даними, нею користуються близько двох мільярдів людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!