ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook повідомив про перше у своїй історії падіння доходів

28.07.2022, 13:07

Facebook повідомив про своє перше в історії річне падіння доходів за другий квартал. Соціальна мережа оголосила про падіння на 1%, до $28,8 млрд. Компанія передбачає, що в третьому кварталі 2022 року може впасти ще більше. Про це повідомляє LIGA.Tech з посиланням на The Verge.

Загальний прибуток материнської компанії Meta впав на 36%, до $6,7 млрд. Підрозділ Reality Labs, відповідальний за створення метавсесвіту, втратив у цьому кварталі $2,8 млрд.

На думку експертів видання, це підтверджує те, наскільки складним став бізнес Meta на всіх фронтах. Нові правила Apple про відстеження даних користувачів зменшили ефективність реклами на iPhone. Це коштувало Meta $10 млрд доходу від реклами тільки минулого року. Швидке вповільнення економіки також змусило рекламодавців скоротити свої витрати.

Попри те що доходи Meta падають, їй вдалося збільшити щоденну кількість користувачів Facebook на 3%, до 1,97 млрд, зупинивши падіння аудиторії, яке спостерігалося ще кілька кварталів тому. Як повідомили в Meta, зараз її соціальними застосунками – Facebook, Messenger, Instagram і WhatsApp – щодня користуються 2,88 мільярда. Це на 4% більше, ніж рік тому.

Liked the article?
Help us be even more cool!