ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook показуватиме адміністраторам груп, який контент видалив і чому

24.01.2019, 16:00
Фото - dpa/dw

Соцмережа Facebook із 24 січня вводить нове вікно “Якість сторінки” (Page Quality), де показуватиме адміністраторам груп, який контент видалила платформа через порушення правил спільноти. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на інформацію компанії.

Згідно з повідомленням, також позначатимуть ті пости, охоплення яких соцмережа зменшуватиме, якщо фактчекери знайдуть у них неправдиву інформацію. Контент маркуватимуть за такими характеристиками:

  • Неправдивий. Зміст хибний і не відповідає заявленому.
  • Змішаний. Неправдивий і правдивий контент перемішані або інформація подана неповною мірою.
  • Неправдивий заголовок. Зміст матеріалу достовірний, але заголовок фактично неточний.

Компанія обіцяє з часом у вікно “Якість сторінки” додавати більше інформації. Для початку там будуть пости, які заблокували через порушення правил спільноти: мова ворожнечі, насильство в зображеннях, переслідування та знущання, заборонені товари, оголення або сексуальна активність, підтримка подій, що не можуть бути на Facebook. Утім, там не буде поки що постів, які видаляють через спам, клікбейт чи ІР-махінації.

Facebook також оновлює “політику рецидивів”. Це повинно перешкодити сторінкам, які видалили через порушення правил, відновитися через дублікат.  

“Коли ми видалятимемо сторінку чи групу за порушення нашої політики, відтепер ми також можемо видаляти інші сторінки та групи, навіть якщо ця конкретна сторінка або група не досягла своєї межі на видалення. Щоб забезпечити виконання цієї оновленої політики, ми подивимося на широкий набір інформації, включно з тим, чи має одна й та сама сторінка однакових менеджерів або подібну назву, яку ми видаляємо”, - написав Facebook.

Liked the article?
Help us be even more cool!