ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook почав ранжувати ЗМІ за рейтингом достовірності

02.05.2018, 16:22

Засновник Facebook Марк Цукерберг заявив, що соцмережа почала ранжувати ЗМІ згідно з рейтингом достовірності. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на BuzzFeed. Цукерберг зустрівся з групою керівників засобів масової інформації після виступу на щорічній конференції розробників F8.

У зустрічі взяли участь представники BuzzFeed News, New York Times, CNN, Wall Street Journal, NBC, Daily Beast, Economist, HuffPost, Insider, Atlantic, New York Post та інші.

За його словами, компанія вже почала впроваджувати систему, яка оцінює ЗМІ на основі рейтингу достовірності і дозволяє просувати або приховувати контент на основі цієї метрики.

Цукерберг розповів, що компанія зібрала дані про те, як користувачі сприймають різні ЗМІ і чи довіряють вони їм. “Ми поміщаємо [ці дані] в систему, і вона працює на посилення або придушення, ми збираємося наростити інтенсивність цієї системи з плином часу”, - сказав він.

Як повідомляв ІМІ, засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг 1 травня пообіцяв, що користувачі мережі отримають змогу “очистити історію” користування Facebook.

Liked the article?
Help us be even more cool!