ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook "обмежить обіг контенту", якщо вибори в США призведуть до заворушень

23.09.2020, 10:45
Фото – tobias-dziuba.de
Фото – tobias-dziuba.de

Соціальна мережа Facebook повідомила, що “обмежить обіг контенту”, якщо вибори в США призведуть до заворушень. Про це йдеться в повідомленні компанії, інформує “Голос Америки” з посиланням на видання Financial Times.

Як розповів виданню представник компанії Нік Клегг, компанія обмежуватиме контент, поширюваний користувачами, якщо після виборів виникнуть заворушення. Повідомляється, що в компанії готуються до різних сценаріїв залежно від результатів виборів, включно із заворушеннями, “політичними дилемами” або ситуацією, коли результати особистого голосування стануть відомі раніше, ніж результати голосування поштою.

На початку вересня очільник Facebook Марк Цукерберг заявив, що майбутні вибори є винятковою ситуацією.

“На нас усіх лежить відповідальність із захисту демократії. Це допомагати людям реєструватися для голосування, пояснювати, як відбуватимуться вибори, і вживати заходів для зменшення ймовірності насильства та заворушень”, – писав Цукерберг.

18 вересня сенаторка-демократка Файнстін закликала соцмережі “припинити поширення неточної інформації та дезінформації, пов'язаної з голосуванням”.

Як повідомляв ІМІ, соціальна мережа Facebook повідомила, що за тиждень до виборів президента США в соцмережі не можна буде розміщувати рекламні оголошення політичного характеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!