ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook обмежив доступ до сторінки Тиждень.ua через колонку Юрія Макарова

03.05.2017, 10:35

Facebook обмежив 2 травня на добу доступ до сторінки інтернет-видання Тиждень.ua через колонку Юрія Макарова. Про це повідомляється на сторінці видання у Фейсбук.

“Друзі, вчора (2 травня - ред.) наша сторінка працювала з перебоями, адже SMM-менеджеру Тиждень.ua на добу обмежили доступ до акаунту сторінки через колонку Юрія Макарова (перед цим FB її видалив)”, - йдеться у повідомленні.

Колонка “Презумпція москаля” була опублікована на сайті видання 28 квітня. У ній Макаров розповів про дискусію, яка виникла під постом його дружини Світлани Фесенко. Побувавши на цвинтарі на провідну неділю і побачивши там низку могил українських військових, що загинули на Донбасі, жінка написала в Facebook “короткий, повний сліз пост із рефреном “Убий москаля!”, повідомляє Тиждень.ua.

Під постом, пише видання, виникла жвава дискусія, а згодом адміністрація соцмережі взагалі його видалила як такий, що містить “мову ненависті”.

Як зазначає видання, колонку дуже активно обговорювали і поширювали в соціальних мережах. Зокрема, тільки в Facebook вона зібрала близько чотирьох тисяч “лайків” та поширень. Тим часом користувачі повідомляють, що непоодинокими є випадки, коли людей “забанили” на тиждень через коментарі, залишені під постом Макарова із посиланням на колонку, опубліковану в Тижні.

Liked the article?
Help us be even more cool!