ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook не зберігатиме даних користувачів у країнах, що порушують права людини

07.03.2019, 11:39
Фото - Getty Images

Соцмережа Facebook та її сервіси Instagram і WhatsApp відмовляться від зберігання конфіденційних даних користувача в країнах, що порушують права людини. Про це в корпоративному блозі компанії повідомив засновник і керівник Facebook Марк Цукерберг, повідомляє Радіо Свобода.

“Люди мають бути готові до того, що ми не зберігатимемо конфіденційні дані в країнах зі слабкими характеристиками щодо прав людини, таких як конфіденційність і свобода вираження думок, щоб захистити дані від несанкціонованого доступу”, – повідомив Цукерберг.

Він зазначив, що впродовж найближчих років компанія планує зосередити увагу на питанні дотримання прав людини в географічному контексті та “перебудувати більшість послуг на основі цих ідей”.

Цукерберг додав, що його соцмережа готова до того, що це призведе до її блокування в деяких країнах і неможливості вийти на нові ринки.

Крім того, сервіси соцмережі більше зосередяться на безпеці призначених для користувача даних, секретності листування і можливості прихованого спілкування, розповів Цукерберг.

Facebook – найбільша у світі соціальна мережа, що почала працювати 4 лютого 2004 року. Засновником та головою сервісу є Марк Цукерберг.

Liked the article?
Help us be even more cool!