ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook та Instagram дозволили користувачам приховувати лайки

27.05.2021, 10:29
Фото – whec.com
Фото – whec.com

Компанія Facebook дозволила користувачам соцмережі та Instagram вимкнути лічильник лайків під дописами. Про це йдеться в повідомленні в блозі компанії, повідомляє Суспільне.

“Ми повідомляємо, що всі користувачі в Instagram та Facebook тепер матимуть опцію приховувати лічильник лайків, щоб вони могли самостійно вирішувати, що для них краще”, – йдеться в блозі.

Компанія повідомляє, що вже провела тестування нової функції в Instagram, щоб перевірити чи не знизиться тиск на користувачів.

“Ми чули від людей та експертів, що якщо люди не бачили лічильники лайків, то це було корисно для одних і дратувало інших, особливо тому, що люди використовують ці лічильники лайків, щоб зрозуміти, що в тренді. Тому ми надаємо вам вибір”, – пояснили представники соцмережі.

Лайки тепер можна приховувати у всіх публікаціях у власній стрічці та під усіма власними дописами користувача.

Як повідомляв ІМІ, 14 квітня соцмережа Instagram повідомила, що експериментує, дозволяючи користувачам приховувати лайки.

Наприкінці березня відеохостинг YouTube почав приховувати лічильник дизлайків у деяких авторів відео під час проведення експерименту.

Liked the article?
Help us be even more cool!