Компанія Facebook зробила доступною для всіх користувачів Messanger можливість видаляти надіслані повідомлення, проте з певними обмеженнями. Про це пише повідомляє Mashable.

Видалити повідомлення можна впродовж 10 хвилин після надсилання. Для цього треба натиснути на повідомлення і вибрати одну з двох опцій – видалити для всіх чи тільки для себе.

Також існує можливість видалити повідомлення для всіх учасників листування або приховати його тільки від себе самого.

Фото messengernews.fb.com

Нова функція була введена 5 лютого і на iOS, і на Android. Аби вона запрацювала, потрібно оновити додаток.

Раніше функція була доступна для жителів Польщі, Колумбії, Болівії та Литви.

Досі у Facebook можна було видалити повідомлення лише для себе, проте їх бачили інші учасники чату.

За матеріалами Укрінформ, Громадське