ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook дозволить більшості співробітників працювати з дому

10.06.2021, 12:02
Фото – guide-high-tech.com
Фото – guide-high-tech.com

Гендиректор Facebook Марк Цукерберг оголосив, що компанія дозволить усім штатним співробітникам працювати вдома, якщо їхню роботу можна виконувати віддалено. Про це він повідомив у заяві для співробітників, передає "Економічна правда" з посиланням на CNBC.

Зазначається, що Цукерберг зробив нове оголошення для співробітників, у якому виклав плани компанії щодо гібридного офісу та дистанційного налаштування.

"Ми дізналися за минулий рік, що добру роботу можна виконати де завгодно, і я ще оптимістичніший щодо можливості масштабної віддаленої роботи, особливо в міру того, як технології відеозв'язку і віртуальної реальності продовжують поліпшуватися", – написав він.

Зазвичай не можна виконати віддалено роботу співробітників, які працюють на апаратному забезпеченні та установках у центрах оброблення даних Facebook.

Водночас співробітників, які хочуть працювати в офісі, попросять приходити щонайменше на половину робочих днів. Також компанія планує організовувати регулярні особисті зустрічі для офісних і віддалених співробітників, "щоб підтримувати відносини".

Крім того, співробітники зможуть запитувати віддалену роботу в інших країнах. Зокрема, Facebook дозволить співробітникам зі США запитувати віддалену роботу в Канаді, а співробітникам у Європі – працювати з Британії.

Речник Facebook додав, що компанія планує відновити більшість своїх офісів у США на 50% до початку вересня і, ймовірно, відкриється повністю в жовтні.

Liked the article?
Help us be even more cool!